Stranger Things ihlette vászontáska

Mit fogunk csinálni?

A WS alkalmával egy ikonikus jelenetet fogunk megfesteni a sorozatból.

A ws alatt textilfestékkel fogunk dolgozni, mellyel könnyen és jól lehet festeni, de természetesen ehhez minden technikai segítséget megkaptok! Az elkészült táskák a ws után hazavihetőek.

Kivel fogjuk csinálni?

Biró Terka vagyok, textilfestéssel közel 5 éve foglalkozom, munkáimmal találkozhattok a TEDI Hands Deckor & Design neve alatt.

Ebben a pár órában szeretnék veletek közösen alkotni, bemutatni/megmutatni nektek a textilfestés alapjait. Sok szeretettel, rengeteg ötlettel, és hangulatos ws-okkal várlak benneteket!

Technikai információk:

Kérünk benneteket, hogy mindenképp legalább 15 perccel a ws kezdete előtt érkezzetek, hogy kényelmesen helyet tudjatok foglalni, illetve mindenki pontosan el tudja kezdeni a festést a kiírt időpontban.

A festéshez minden szükséges alapanyogot a rendelkezésetekre bocsátunk, így a kreativitáson és jó kedven kívül semmit nem kell magatokkal hozi. 🙂 Kötényt biztosítunk számotokra, azonban mivel textilfestékkel fogunk dolgozni, fontos szem előtt tartani, hogy egy esetlegesen kifröccsenő festék nyomot hagyhat a ruhán. Kérünk benneteket, ezt mindenképp tartsátok szem előtt. Köszönjük!

Mit fog hazavinni?

A végeredmény egy mutatós, vagány, egyedi kézzel festett táska lesz, amely tökéletes kiegészítője lesz a mindennapi szettednek!

9 490 Ft / fő

A FOGLALÁS MEGKEZDÉSÉHEZ
VÁLASSZ DÁTUMOT A NAPTÁRBÓL!

Maximum létszám: 10 fő