Fekete cicás vászontáska

Mit fogunk csinálni?

A WS alkalmával egy igazán mutatós, cicás vászontáskát fogunk elkészíteni, mely hasznos kiegészítője lesz a mindennapi bevásárlásainknak is!

A ws alatt textilfestékkel fogunk dolgozni, mellyel könnyen, és jól lehet festeni, de természetesen ehhez minden technikai segítséget megkaptok! Az elkészült vászontáskák hazavihetőek, így akár saját célra, akár ajándékba szánjátok, mindenképp egy szuper kikapcsolódást ígér!

Kivel fogjuk csinálni?

Biró Terka vagyok, textilfestéssel közel 5 éve foglalkozom, munkáimmal találkozhattok a TEDI Hands Deckor & Design neve alatt.

Ebben a pár órában szeretnék veletek közösen alkotni, bemutatni/megmutatni nektek a textilfestés alapjait. Sok szeretettel, rengeteg ötlettel, és hangulatos ws-okkal várlak benneteket!

Technikai információk:

Kérünk benneteket, hogy mindenképp legalább 15 perccel a ws kezdete előtt érkezzetek, hogy kényelmesen helyet tudjatok foglalni, illetve mindenki pontosan el tudja kezdeni a festést a kiírt időpontban.

A festéshez minden szükséges alapanyogot a rendelkezésetekre bocsátunk, így a kreativitáson és jó kedven kívül semmit nem kell magatokkal hozi. 🙂 Kötényt biztosítunk számotokra, azonban mivel textilfestékkel fogunk dolgozni, fontos szem előtt tartani, hogy egy esetlegesen kifröccsenő festék nyomot hagyhat a ruhán. Kérünk benneteket, ezt mindenképp tartsátok szem előtt.

Köszönjük!

Mit fog hazavinni?

A végeredmény egy nagyon vagány, színes, mutatós, egyedi kézzel festett táska lesz, amely tökéletes kiegészítője lesz a mindennapi szettednek!

9 490 Ft / fő

A FOGLALÁS MEGKEZDÉSÉHEZ
VÁLASSZ DÁTUMOT A NAPTÁRBÓL!

Maximum létszám: 10 fő